Prijava

Vaša prijava

Prijavite svoju inovativnu ideju na StartupVG i pokrenite vlastiti posao

[]

Jutros smo pisali kako je u Velikoj Gorici u tijeku gradnja Poduzetničkog inkubatora koja će omogućiti mladim inovativnim ljudima da budu u korak s tržištem rada, ali će im omogućiti i kvalitetno opremljen prostor za djelovanje.

Upravo tim povodom danas su iz Grada podsjetili da još uvijek traju prijave za drugu generaciju StartupVG predinkubacijskog programa u našem gradu. Imate li poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi, svakako se prijavite za sudjelovanje. “Uz pomoć iskusnih mentora i stručnjaka iz Startup zajednice realizirajte svoje ideje i postanite budući stanari ovog novog Poduzetničkog inkubatora. Prijave traju do 20. ožujka, a kick-off je 22. ožujka.”, govori nam pročelnik Upravnog odjela za gospodarski razvoj, poljoprivredu i fondove EU Domagoj Ilečić.

Cilj #StartupVG – predinkubacijskog programa je potaknuti sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu te svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada ju imaju priliku i realizirati.

Ukoliko želite sudjelovati na #StartupVG – predinkubacijskom programu, ispunite prijavu OVDJE i odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

Kroz ovaj program Grad Velika Gorica želi mladim poduzetnicima osigurati kvalitetnu i stručnu podršku u razvoju njihovih poslovnih poduhvata. Više informacija možete dobiti na Facebook i Instagram stranici Startup VG , putem e-maila: poduzetnistvo@gorica.hr te na broj telefona: 01/5520-522 i 01/5559-436.

Objava Prijavite svoju inovativnu ideju na StartupVG i pokrenite vlastiti posao pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.