Prijava

Vaša prijava

Sutra u GKM-u saznajte kako postati instruktor Tai Chia

[]

U četvrtak, 16. ožujka, će se u Goričkom klubu mladih održati predstavljanje Tai Chia na kojem će mladi imati priliku saznati kako besplatno postati certificirani instruktori ove vještine.

“Neovisno o tome kojoj generaciji pripadate, znate koliko je važno baviti se sportom kako bi ostali vitalni i što zdraviji. Popularnost Tai Chia u svijetu, pa tako i u Velikoj Gorici raste. Upravo zbog toga se traže novi certificirani treneri, a za to mladi sada imaju priliku besplatno.”, objašnjavaju organizatori.

Predstavljanje Tai Chia kao i načina kako postati trener održat će Antun Andreić, inače instruktor programa Tai Chi za zdravlje Instituta Tai Chi for Health. Istaknuo je kako će na predavanju pričati i o tome kako postati instruktor, a da profil zainteresiranih nije limitiran, no bilo bi dobro da se radi o osobama koje su u vezi s medicinskom strukom, kineziologijom, fizikalnim terapeutima, studentima medicine, odnosno onima koji imaju empatiju prema vježbanju i vježbačima.

Predavanje o Tai Chiju možete poslušati u četvrtak, 16. ožujka u Goričkom klubu mladih (2. Kat Doma kulture Galženica) od 18:30 sati. Predavanje je besplatno te nisu potrebne prijave.

Objava Sutra u GKM-u saznajte kako postati instruktor Tai Chia pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.