Prijava

Vaša prijava

Prikupljeno oko 300 slikovnica za dječicu koja dolaze u gorički Dom zdravlja

[]

Kao i godina do sada, Dječji odjel Gradske knjižnice Velika Gorica je povodom Međunarodnog dana darivanja knjigom, organizirao akciju prikupljanja slikovnica i knjiga za djecu pod sloganom Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!

Akcija darivanja slikovnica organizira se u okviru nacionalne kampanje Čitaj mi!, a pozvani su bili i djeca i odrasli da nove ili rabljene, ali očuvane slikovnice i knjige za djecu donesu na Dječji odjel. Zahvaljujući upravo donacijama građana skupljeno je oko 300 knjiga i slikovnica. “Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji darivanja knjiga koje će zasigurno razveseliti brojne mališane u čekaonicama Doma zdravlja.”, navode iz Knjižnice.

Donaciju sakupljenih slikovnica je ravnateljica Gradske knjižnice Velika Gorica – Pamela Sever, dipl. knjižničar, uručila Ljubici Zrno, voditeljici Doma zdravlja Velika Gorica.

Objava Prikupljeno oko 300 slikovnica za dječicu koja dolaze u gorički Dom zdravlja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.