Prijava

Vaša prijava

Sportaši uz umirovljenike rekreativce počistili smeće oko Vukovinskog jezera

[]

Zajednički rad i isti cilj ono je što vodi naše građane. Tako su članovi Športsko rekreativnog saveza Grada Velike Gorice kroz vikend odradili uspješnu akciju čišćenja.

Ovog puta lokacija je bila oko Vukovinskog jezera gdje se skupilo mnogo smeća nesavjesnih građana koji se okupljaju na toj lokaciji. U akciji čišćenja pridružili su im se njihovi dragi umirovljenici – rekreativci. “Zajedničkim snagama smo uredili okoliš kuda će uskoro prolaziti i biciklistička staza. Veliko hvala svima na odazivu i veselimo se ponovnom druženju!”, navode iz Saveza.

Inače, među aktivnostima saveza se organiziraju tjelovježbe za osobe starije od 55 godina u sklopu programa “Rekreacija 55+”. Riječ je o besplatnom programu koji je trenutno popunjen, no najavili su nam kako će se uskoro održavati i rekreativni događaji za starije na otvorenom koji će uključivati vježbe na svježem zraku, nordijsko hodanje pa čak i hodanje na pijesku, a koje neće imati ograničen broj polaznika. Više informacija bit će poznato uskoro.

Objava Sportaši uz umirovljenike rekreativce počistili smeće oko Vukovinskog jezera pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.