Prijava

Vaša prijava

Idućeg tjedna svečana promocija novog Ljetopisa Grada Velike Gorice

[]

Idućeg utorka, 28. ožujka, će se od 19 sati održati svečana promocija novog Ljetopisa Grada Velike Gorice. Kao i godina do sada, ova publikacija donosi ono najznačajnije što je obilježilo život našega Grada. Ove godine se na promociji očekuju zanimljivi gosti koji će podijeliti svoja iskustva, navode iz Izdavaštva POUVG. Stižu Martin Cruickshanck, Matija Kos te Alen Konjević.

“Na promociji će sudjelovati Martin Cruickshanck, jedan od dvojca, koji su preveslali Atlantik. On će nam kroz sliku i riječ približiti to nesvakidašnje putovanje pučinom nepreglednog Atlantskog oceana. Uz njega će nam Matija Kos, predsjednik KUD-a Dučec, predstaviti prvih sto godina vitalnog starca iz Mraclina. Alen Konjević će nam govoriti o skautima, izviđačima, logorovanju i svemu onom što povezuje te mlade u njihovom djelovanju.”, objašnjavaju u pozivu.

Na promociji će biti najavljeno i nacionalno okupljanje izviđača koje će se ove godine održati u našem Gradu. A što je sve zapisano na stranicama Ljetopisa i što je sve obilježilo prethodnu godinu, saznajte na promociji u utorak, 28. ožujka od 19 sati u Gradskoj vijećnici POUVG.

Objava Idućeg tjedna svečana promocija novog Ljetopisa Grada Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.