Prijava

Vaša prijava

Besplatno liječenje u Naftalanu za branitelje, vatrogasce, oboljele od psorijaze…

[]

Zagrebačka županija financirat će s 82.290 eura usluge bolničkog liječenja u Specijalnoj bolnici Naftalan za hrvatske branitelje, dobrovoljne vatrogasce te stanovnike s područja Zagrebačke županije oboljele od psorijaze.

U ovoj će godini medicinska rehabilitacija u trajanju od 10 dana biti osigurana za 120 hrvatskih branitelja i 21 dobrovoljnog vatrogasca dok će liječenje u trajanju od 14 dana biti osigurano za 30 pacijenata oboljelih od psorijaze.

„Riječ je o jednom od programa Zagrebačke županije kroz koji je u posljednjih pet godina prošlo preko 700 naših žitelja što najbolje svjedoči o tome da ima interesa, ali još više svjedoči o tome da naši žitelji imaju povjerenje u kompletnu medicinsku skrb Specijalne bolnice Naftalan“, rekao je zamjenik župana Ervin Kolarec.

Pravo na besplatno liječenje u sve tri kategorije mogu ostvariti osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije te s odgovarajućom medicinskom dokumentacijom , a o opravdanosti i terminima liječenja odlučit će liječničko Povjerenstvo SB Naftalan ovisno o težini oboljenja. Zahtjev za liječenje podnosi se Specijalnoj bolnici Naftalan, a obrazac Zahtjeva s podacima o obveznoj dokumentaciji dostupan je na www.zagrebacka-zupanija.hr.

Objava Besplatno liječenje u Naftalanu za branitelje, vatrogasce, oboljele od psorijaze… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.