Prijava

Vaša prijava

Uskoro kreću upisi u OŠ Nikole Hribara: Evo gdje se javiti i što treba ponijeti

[]

U ponedjeljak, 17. travnja, počinje postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece za upis u 1. razred u Osnovnoj školi Nikole Hribara. Iz škole navode da se službeni pozivi neće dostavljati pojedinačno na kućnu adresu, nego će se predbilježbe za termine obavljati putem aplikacije Terminko.

Djeca iz naselja Gradići, Petrovina Turopoljska i Donja Lomnica na testiranje dolaze u područne škole te se naručuju na mail pedagoska.sluzba@osnikolehribara.hr ili na telefon 01/2344-715. Dodaju i kako OŠ Nikole Hribara upisuje u školu isključivo učenike sa svog upisnog područja.

Na dogovoreni termin dolaska u školu potrebno je donijeti:

  • ispunjenu Upisnicu
  • elektroničku radnu knjižicu oba roditelja (ukoliko je djetetu potreban boravak)
  • medicinsku dokumentaciju djeteta (ukoliko je posjeduju)

Ako ste se nedavno doselili na upisno područje, na upis je, uz gore navedene dokumente, potrebno donijeti:

  • potvrdu o prebivalištu/boravištu djeteta
  • ispunjen Zahtjev za upis u drugu školu izvan upisnog područja

Iz škole mole roditelje da dođu u točno zakazan termin te da zajedno s djetetom pričekaju na holu u prizemlju do dolaska stručnih suradnica koje će otpratiti dijete u učionicu te da donesete ispunjenu dokumentaciju.

“Testiranje se provodi grupno i trajat će oko 40 minuta. Nakon testiranja slijedi kratki razgovor sa stručnim suradnicama. Za upis u 1. razred potrebno se naručiti i na liječnički pregled kod školske liječnice Snježane Miter.”, objašnjavaju iz škole.

Za sve ostale informacije možete poslati upit na pedagoska.sluzba@osnikolehribara.hr.

 

Objava Uskoro kreću upisi u OŠ Nikole Hribara: Evo gdje se javiti i što treba ponijeti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.