Prijava

Vaša prijava

Nezaboravan vikend za JK Kokica! Tri zlatne medalje za judašice na Prvenstvu Hrvatske

[]

Članice Judo kluba Kokica imale su nezaboravan vikend na Prvenstvu Hrvatske te su se vratile kući s tri zlatne medalje. Riječ je o prvenstvu za dječake i djevojčice do 14 godina na kojem je nastupilo 343 natjecatelja iz 60 klubova.

Judo klub Kokica nastupio je sa šest natjecateljica te su Jana Manojlović, Lucija Baković i Tena Pereković osvojile prva mjesta i zlatne medalje.

Vanja Vlašić, Zara Hrvojić i Melani Kraljević ostale su bez plasmana. U ukupnom poretku klubova osvojili su drugo mjesto u ženskoj konkurenciji.

“Rezultati, uspjesi i svaka medalja je rezultat rada svakoga od nas, svakog pojedinca i trenera, cijelog kluba i ekipe. Trener je dio odrastanja u svakom smislu, kako u sportskom tako i u svakodnevnom. Mislilac, sanjar, kritičar, odgajatelj a često puta i drugi roditelj….učitelj. Hvala treneru Stjepku, treneru Dini…ništa bez vas ne bi bilo kako je.”, pišu ponosno iz Kluba.

Objava Nezaboravan vikend za JK Kokica! Tri zlatne medalje za judašice na Prvenstvu Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.