Prijava

Vaša prijava

Želite znati više o gamingu i e-sportu? Dođite na predavanje u GKM

[]

Gorički klub mladih najavljuje novo predavanje pod nazivom “Iz Prve Ruke” na kojem će se moći saznati kako izgleda karijera u profesionalnoj gaming sceni. Ovo će biti prilika za sve one koji su ikada maštali o postajanju profesionalnog igrača ili su se pitali kako izgleda život takvih igrača. Predavanje će biti održano u četvrtak, 11.5. od 19:45 sati u prostoru Goričkog kluba mladih.

Govornik na predavanju bit će hrvatski Smite igrač, Adrian “Deathwalker” Benko. Adrian će podijeliti svoja iskustva u esports sceni, uključujući svoje početke igranja po turnirima, iskustva u Europi i SAD-u, te ravnotežu između slobodnog vremena i gaminga kao profesionalni esports igrač.

Adrian ima impresivne uspjehe u Smite igri, uključujući finale Smite svjetskog prvenstva, kao i osvajanje Golden Bolts nagrade za play godine. Osim esports karijere, Adrian ima i Twitch kanal, gdje njegove streamove prati velik broj fanova.

Svi zainteresirani će također imati priliku postaviti pitanja na kraju predavanja. GKM poziva sve ljubitelje gaminga da im se pridruže i saznaju više o životu profesionalnog igrača.

Objava Želite znati više o gamingu i e-sportu? Dođite na predavanje u GKM pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.