Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih poziva na humanitarni Chill kulinarski kviz

[]

Kakva je to tjestenina kuhana ‘al dente’? A što zapravo znače bain-marie, confit, chiffonade i slični kulinarski pojmovi? Vjerno pratite Masterchef i smatrate da znate sve kulinarske tajne? Prijatelji misle da ste gori od Gordona Ramsaya po kritiziranju hrane? Onda je ovaj kulinarski kviz koji u sklopu ovogodišnjeg Turopoljskog Chill & Grill-a organizira Gorički klub mladih upravo za vas! – Chill kulinarski kviz bit će zasigurno zabavan, a uz to je i humanitarnog karaktera tako da će biti uključene kotizacije za malog Nou Kokanovića iz Kuča. – poručuju iz GKM-a.

Ekipe mogu imati minimalno tri, a maksimalno pet sudionika. Prijaviti se možete na gorickiklubmladih@gmail.com s imenom ekipe i brojem članova, a sve informacije u vezi točnog termina održavanja kviza bit će objavljene idući tjedan!

Podsjetimo, Turopoljski Chill & Grill održava se u subotu, 27. svibnja, u Etno naselju Novo Čiče. Osim natjecanja u pripremi najboljeg roštilja koje okuplja veliki broj ekipa, ove godine uvedena je i posebna kategorija za majstore u pripremanju slastica – natjecanje u pripremi najbolje gibanice. – Pronađite stare recepte, zasučite rukave, budite kreativni te se pojavite 27. svibnja u 14 h u Etno naselju Novo Čiče na našem Chill n Grill-u sa svojim najboljim gibanicama! – poziva ekipa GKM-a.

Objava Gorički klub mladih poziva na humanitarni Chill kulinarski kviz pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.