Prijava

Vaša prijava

Radionica „Računovodstvo za neračunovođe“

[]

Otvorili ste vlastito poduzeće ili ste napredovali u poduzeću i sada Vas stalno netko pita nešto vezano za računovodstvo? I naravno, većinu pitanja ne shvaćate pa su i odgovori malo teži. Ne očajavajte, odgovore na pitanja koja Vas muče možete saznati na radionici Računovodstvo za neračunovođe koje organizira VEGORA.

Predavačica Ana Domitrović pojasnit će osnovne pojmove u računovodstvu poput prihoda, troškova, financijskih izvještaja, poreznih izvještaja, poreza i sl. kako bi polaznici nakon radionice mogli razgovarati sa svojim računovodstvom, Poreznom upravnom i drugim institucijama. – Radionica je namijenjena za zaposlenike poduzeća, vlasnike obrta i vlasnike mikro i malih poduzeća i osobama koje planiraju pokretanje vlastitog poduhvata, kojima su potrebna opća znanja o računovodstvu, a nemaju prethodna znanja ili imaju vrlo malo predznanje računovodstva. – pojašnjavaju iz VEGORE.

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2″

Održat će se 23. svibnja, s početkom u 10 sati, u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37. Prijave su obavezne te molimo rezervirajte svoje mjesto KLIKOM OVDJE.

Objava Radionica „Računovodstvo za neračunovođe“ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.