Prijava

Vaša prijava

Dugoočekivani film “Mala sirena” stiže u goričko kino

[]

U Kino Gorica za dva dana stiže dugoočekivani film Mala sirena, a koji će se u našem kinu prikazivati u sinkroniziranom obliku i s titlovima. Projekcije će se održavati od četvrtka 25. svibnja do srijede 31. svibnja u 18 sati.

Priča prati djevojku iz podvodnog svijeta koja hrabro odlučuje napustiti svoj dom zbog ljubavi. U ovoj adaptaciji, najmlađa kći kralja Tritona, Ariel, otkriva svoju nezasitnu želju za istraživanjem svijeta izvan voda i zaljubljuje se u hrabrog princa Erica. No, budući da sirene nemaju dopuštenje za komunikaciju s ljudima, Ariel mora slijediti svoje srce i riskirati sve. U trenucima odluke, sklapa pakt s opakom morskom vješticom Ursulom, što otvara vrata životu na kopnu, ali donosi i opasnost koja ugrožava njezin život i cijelo kraljevstvo.

Vrijedi napomenuti da film sadrži nekoliko sekvenci s jakom svjetlošću koja može imati utjecaj na osobe osjetljive na fotosenzitivnu epilepsiju ili druge slične svjetlosne osjetljivosti.

Ulaznice za ovaj iščekivani film možete nabaviti na blagajni Učilišta ili putem online prodaje gdje možete i pronaći vremena projekcija.

Objava Dugoočekivani film “Mala sirena” stiže u goričko kino pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.