Prijava

Vaša prijava

Trgovački centri izabrali radne nedjelje, evo o kojim se datumima radi

[]

Zakon o trgovini koji na snagu stupa 1. srpnja kao najvažniju stavku ima ograničenje rada na svega 16 nedjelja u godini, zbog čega su trgovački centri, između ostalih, morali pomno razmisliti koje izabrati i kojih se odreći.

Trgovački centri u našoj blizini već su objavili datume. Avenue Mall već ima konkretne datume radnih nedjelja, a neradne će biti od srpnja pa sve do rujna. Radit će prve tri nedjelje u rujnu, četiri u listopadu te sve nedjelje u studenom i prosincu.

Arena Centar još uvijek nema konkretne datume. City Center East će raditi po jednom rasporedu, West po drugom. Preklapat će se tek na najprometnije datume. Konretnije, West će raditi 9. srpnja, 13. kolovoza, 3. i 10. rujna, 8., 15., 22. i 29. listopada, sve nedjelje u studenome i sve nedjelje u prosincu, osim 31. East će raditi 16. srpnja, 20. kolovoza, 3. i 17. rujna, 8., 15., 22. i 29. listopada, sve nedjelje u studenome te također sve nedjelje u prosincu osim 31.

Iduće godine ih čeka ponovna prilagodba na cijelu godinu kada će morati pažljivo rasporediti dopuštenih 16 radnih nedjelja.

Objava Trgovački centri izabrali radne nedjelje, evo o kojim se datumima radi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.