Prijava

Vaša prijava

Na Goričke večeri u lipnju stižu Dalmatino, Matija Cvek i klape

[]

U sklopu Goričkih večeri koje se ove godine održavaju od 16. do 25. lipnja na Tuđmanac stižu brojni nastupi, izvedbe i radionice. No, ono što svake godine najviše zainteresira publiku ipak su koncerti. Ove godine će na pozornicu stići Dalmatino 16. lipnja, te Matija Cvek uz Jazz orkestar OSRH-a 18. lipnja.

Goričke večeri će otvoriti hrvatski pop sastav Dalmatino. Otkad su izdali svoj debitantski album „Cukar i sol“ 2001. godine, koji su prodali u više od 20 000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Na velikoj pozornici u Parku dr. Franje Tuđmana, u petak, 16. 6. pred goričkom publikom izvest će neke od svojih najvećih hitova; Ditelina s čet’ri lista, Dajem ti rič, Refužo, Cvit od kamena i mnoge druge.

U nedjelju, 18. 6. na veliku pozornicu „Tuđmanca“ dolazi još jedan, iznimno uspješan i poznat pop izvođač – Matija Cvek. U pratnji Jazz orkestra OSRH-a izvest će svoje hitove. Iako mu je tek 30 godina, brojne nagrade, pobjede na festivalima i velika priznanja publike obilježila su njegovu karijeru.

Kao i unazad nekoliko Goričkih večeri, i ove godine održat će se, sad već tradicionalna večer klapa. Neke od ponajboljih hrvatskih klapa, u utorak, 20. 6. izvest će koncert klapskih pjesama „O ti, dušo moje duše“.

Detalje programa ćemo objavljivati kako će se bližiti događaj, a OVDJE možete vidjeti sve što je na rasporedu.

Objava Na Goričke večeri u lipnju stižu Dalmatino, Matija Cvek i klape pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.