Prijava

Vaša prijava

Gorički vrtić Lojtrica se strelovito popeo na treće mjesto! Još stignete glasovati

[]

Dječji vrtić Lojtrica bori se za titulu najljepšeg vrtića, natjecanja u organizaciji portala gradonačelnik.hr, uz još 51 vrtić iz cijele Hrvatske. Iako u početku baš i nije dobro stajao, DV Lojtrica jučer je napravio najveći skok u broju lajkova i plasirao se na 3. mjesto. Sudeći po trenutnom stanju na semaforu, najnapetiju završnicu utrke očekujemo upravo u kategoriji velikih gradova – DV Leptirić iz Grad Vukovar na, čini se, sigurnoj je vodećoj poziciji, ali je itekako neizvjesno kako će se Dječji vrtić “Cvrčak” Čakovec, DV Lojtrica i DV Četiri rijeke iz Grada Karlovca rasporediti na 2., 3. i 4. mjestu jer je razlika u broju glasova trenutno minimalna.

Za titulu najljepšeg vrtića bori se 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina, dok će žiri najbolje vrtiće birati među 27 kandidata. Sve vrtiće možete pogledati i za svoje favorite glasati na FB stranici gradonačlenik.hr do 24. svibnja u podne.

U zbrajanju glasova računaju se lajkovi na čitavu objavu, a ne na pojedinačne slike. Isto tako, računaju se samo lajkovi direktno na stranici, a ne i oni na shareovima.

 

Objava Gorički vrtić Lojtrica se strelovito popeo na treće mjesto! Još stignete glasovati pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Majčin dan u 5.b