Prijava

Vaša prijava

Otvorene su prijave za Kupski plov 2023.

[]

Brojni su načini na koje možemo doživjeti našu predivnu prirodu i rijeku Kupu, no jedan od najatraktivnijih svakako je Kupski plov. I ove godine Konjička udruga dragovoljana Domovinskog rata Pokuplje u suradnji s Udrugom Kupa rijeka života organiziraju kajak regatu. Organizacija se odvija u suradnji i s općinama Lasinja i Pokupsko.

Regata će se održati u subotu, 17. lipnja s polazištem u Lasinji kod Jamničkog mosta, a odredište će biti na pokupskoj plaži. Planirano vrijeme isplovljavanja je u 10 sati, a plov će trajati od četiri do pet sati uz nekoliko pauza za odmor i okrjepu. Kada završi regata bit će osiguran prijevoz sudionika do polazišta gdje će biti parkirana vozila.

Svi sudionici dobit će piće dobrodošlice uz zakusku na startu te topli obrok na odredištu. Kotizacije nema. Osobe koje žele sudjelovati trebaju imati svoju opremu za plov – kajak, vesla, odjeću i obuću za vodu, nepromočivu torbu za stvari te zaštitu od sunca. Sudjelovanje na Kupskom plovu je isključivo na vlastitu odgovornost.

Svi zainteresirani koji žele sudjelovati trebaju se prijaviti i to mogu učiniti putem online prijavnice OVDJE ili na kontakt organizatora igor.zuna@princo.hr ili broj 098289317.

 

Objava Otvorene su prijave za Kupski plov 2023. pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.