Prijava

Vaša prijava

Do kraja tjedna prijave prijemnih ispita za upise u Umjetničku školu Franje Lučića

[]

Umjetnička škola Franje Lučića objavila je kako su krenule prijave za prijemni ispit za upis osnovnog glazbenog i plesnog obrazovanja. Svi zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoje dijete na neki od brojnih instrumenata ili satove plesa do 3. lipnja putem službene internetske stranice škole OVDJE.

Raspored prijemnog ispita za glazbeno obrazovanje bit će objavljen 4. lipnja na školskoj internetskoj stranici. Prijemni ispiti održat će se u Školi prema sljedećem rasporedu: 6. lipnja u 18 sati za sve kandidate, dok će se ispiti 5. i 7. lipnja održavati prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen.

Objava rezultata održanih ispita bit će dostupna 9. lipnja poslijepodne. Svi zainteresirani roditelji mogu provjeriti rezultate također putem internetske stranice Škole.

Ovo je izvrsna prilika za sve mlade talente koji žele razviti svoje glazbene ili plesne vještine. Ne propustite prijaviti svoje dijete i omogućite mu priliku da se upusti u ovo kreativno i obrazovno putovanje u Umjetničkoj školi Franje Lučića.

Objava Do kraja tjedna prijave prijemnih ispita za upise u Umjetničku školu Franje Lučića pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.