Prijava

Vaša prijava

Gorica ovog petka domaćin najveće sportske manifestacije u Europi

[]

Velika Gorica će ovog petka biti domaćin svečanog otvorenja 27. Plazma Sportskih igara mladih, najveće sportske manifestacije u Europi. U Parku dr. Franje Tuđmana mladi će sportaši donijet baklju te će po 27. put upaliti plamen Igara. Na natjecanjima, animacijama i poligonu će sudjelovati više od 2 500 djece i mladih.

Djeca će se imati priliku natjecati u graničaru i atletici, a najbolji će izboriti plasman na državnu završnicu sredinom srpnja u Rijeci.
Za zabavni dio programa pobrinut će se Indira Forza koja će održati mini koncert te zagrijati vatrenu navijačku atmosferu.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova. Plazma Sportske igre mladih u 27. sezoni samo u Hrvatskoj okupit će više od 100.000 djece i mladih.

Objava Gorica ovog petka domaćin najveće sportske manifestacije u Europi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.