Prijava

Vaša prijava

FOTO Otvorene Plazma sportske igre mladih! Na Tuđmancu okupljeno više od 2.500 djece

[]

Plazma sportske igre mladih i ove su godine stigle u naš grad. Predivan prizor danas je u Parku Franje Tuđmana gdje se okupilo više od 2.500 djece koja će se okušati u raznim igrama, animacijama i poligonima. Ove godine je već po 27. put upaljen plamen Igara. Svake godine ova sportska manifestacija okuplja sve veći broj djece. “Zahvaljujem svima koji nas pratite, a kao i svake godine, tako i ove želim zahvaliti vama, djeci. Natječite se, igrajte, recite svim svojim prijateljima za ove igre i budite fer u igri. Igre su zakon!”, rekao je okupljenoj djeci Zdravko Marić, regionalni predsjednik Sportskih igara mladih.

Ove igre najveća su sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova. “Uživajte danas, uvijek se bavite sportom i zapamtite da svi vi koji se bavite sportom ste pobjednici. Nastavite se baviti time cijeloga života.”, govori nakon uzvika djece gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Djeca će danas imati priliku natjecati se u graničaru i atletici, a najbolji će izboriti plasman na državnu završnicu sredinom srpnja u Rijeci. Za zabavni dio programa pobrinut će se Indira Forza koja će održati mini koncert te zagrijati vatrenu navijačku atmosferu.

Plazma Sportske igre mladih će u ovoj, 27. sezoni, samo u Hrvatskoj okupiti više od 100.000 djece i mladih.

Objava FOTO Otvorene Plazma sportske igre mladih! Na Tuđmancu okupljeno više od 2.500 djece pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.