Prijava

Vaša prijava

Želite se oglašavati na društvenim mrežama, ali ne znate kako krenuti? Saznajte više na radionici

[]

Razvojna agencija Grada Velike Gorice 14. lipnja održava radionicu pod nazivom “Oglašavanje na društvenim mrežama”. Kako navode, ova radionica je neophodna za poduzetnike koji žele doseći svoju ciljnu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na rastuću količinu sadržaja koja je njima kao korisnicima upućena.

“U sklopu ove radionice ćemo se fokusirati na društvene mreže Facebook i Instagram te tips&tricks njihova korištenja prilikom kreiranja oglasnih kampanja. Važan dio kreiranja strategije je poznavanje svojeg krajnjeg klijenta te prema tome izraditi i prilagoditi komunikaciju kako bi iste potaknuli na angažman. Isto tako je važno prilagođavati strategiju s obzirom na kontinuirane promjene u trendovima koji se čini mijenjaju sve brže. Vaši klijenti su sigurno na društvenim mrežama, ali u mnoštvu ponuda trebate se istaknuti i povezati se s vama važnim potencijalnim klijentima.”, navode iz VEGORA-e.

Predavač će biti Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Koružnjak je certificirani Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta.

Radionica o digitalnom oglašavanju je namijenjena svima koji planiraju ili su već počeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama. Na radionici će biti prostora i za pitanja te se pozivaju sudionici da ih pripreme unaprijed.

Ovo su teme koje će se odraditi na radionici:

  • Uvod u Facebook i Instagram oglašavanje
  • Izrada oglasne kampanje za Facebook/Instagram
  • Definiranje ciljeva, budžeta i strategije distribucije oglasa
  • Mogućnosti ciljanja – Kreiranje lista korisnika „Audience“
  • Izrada oglasa – mogućnosti izrade vizuala, odabir formata i dodatne opcije

Radionica će se održati 14.06.2023. godine s početkom u 10 sati na lokaciji POUVG – vijećnica. Prijaviti se možete KLIKOM OVDJE.

Objava Želite se oglašavati na društvenim mrežama, ali ne znate kako krenuti? Saznajte više na radionici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.