Prijava

Vaša prijava

Pronašao psa sa zavezanom vrećom pijeska oko vrata: Vlasnica tvrdi da ona to nikada ne bi učinila, pas je i dalje kod nje

[]

“Kad mislimo da smo sve vidjeli, ljudski bolesni um smisli nešto novo.”, pišu iz Udruge Sigurna kućica na svojoj Facebook stranici, a mi se s istim slažemo. Naime, do njih je stigla informacija da je prolaznik u Ogulincu pronašao mokrog psa sa zavezanom vrećom pijeska oko vrata.

S obzirom na ponašanje na selu, nije neobično da je ovo trebao biti plan da se psa utopi, jer nažalost, ovo nije prva takva situacija koju smo vidjeli. Doduše, prolaznik navodi da je psa prijavio Udruzi no iz da su mu rekli kako pas ima čip, što znači da je poznato tko mu je vlasnik, no oni tu više ne mogu ništa. Iz sela navode da znaju da je nečiji, a da je ovo vezanje za vreću način da pas ne pobjegne iz dvorišta.

Osoba koja ga je pronašla navodi kako mu je vlasnica psa rekla da nije ona ta koja je zavezala tu vreću oko vrata psu, no s obzirom na to da je pas u strahu i agresivan, nije jasno tko bi to mogao napraviti. “Ona uporno tvrdi da nije ona, da to svom psu ne bi nikad učinila, a nitko drugi mu ne može prići, tko je onda gospođo?”, navodi osoba koja je pronašla psa.

Zatražili smo više informacija od osobe koja je pronašla psa što se tiče prijave, kao i od strane Veterinarske inspekcije što se čini s ovakvim situacijama. Objavit ćemo kada primimo odgovore.

 

Objava Pronašao psa sa zavezanom vrećom pijeska oko vrata: Vlasnica tvrdi da ona to nikada ne bi učinila, pas je i dalje kod nje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


SVJETSKI DAN ZAŠTITE OKOLIŠA-5.lipnja