Prijava

Vaša prijava

Klokan Sport poziva na petodnevni ljetni sportski kamp

[]

U Velikoj Gorici se i ove godine održava Ljetni sportski kamp za djecu u dobi od 6 do 12 godina u periodu od 26. lipnja do 28. srpnja. Ovaj kamp organizira se pod pokroviteljstvom Klokan Sporta. Tijekom petodnevnog kampa, od ponedjeljka do petka, djeca će imati priliku sudjelovati u raznovrsnim sportskim aktivnostima od 8 do 16 sati. Osim toga će biti osigurani ručak i svježa voćna užina za sve sudionike.

Program Ljetnog sportskog kampa obuhvaća četverodnevne ulaznice za bazene, sportske aktivnosti na otvorenom i u dvorani, tenis na teniskim terenima, vodene igre na pijesku te izlet na Ključić Brdo petog dana kampa.

Posebno iznenađenje čeka djecu stariju od sedam godina, koja će se moći okušati u uzbuđujućoj igri Paintball. Sve aktivnosti će se provoditi pod budnim okom stručnih kineziologa i iskusnih trenera iz područja sporta i rekreacije.

Prijave za kamp se primaju putem e-mail adrese klokansport@gmail.com, a potrebno je navesti ime djeteta, dob i željeni termin. Dodatne informacije i novosti možete pratiti na njihovoj Facebook stranici ili na web stranici Klokan sporta. Cijena kampa je 140 eura.

Objava Klokan Sport poziva na petodnevni ljetni sportski kamp pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.