Prijava

Vaša prijava

Subotnji likovnik piknik: Djeca će slikati mraclinske čardake

[]

KUD Dučec nastavlja s bogatim programom nakon kratke pauze uoči proslave stote godišnjice izgradnje mraclinske školske zgrade. U subotu, 10. lipnja s početkom u 18:00 sati, na Jančetovom gruntu održat će se zanimljiva radionica – likovni piknik, koja će pružiti sudionicima mogućnost kreativnog izražavanja kroz slikanje i crtanje mraclinskih čardaka.

Namijenjena djeci od predškolske dobi do 4. razreda osnovne škole, ova radionica okupit će male umjetnike i njihove roditelje. U slučaju lošeg vremena, radionica će se preseliti u prostorije Dučeca.

Voditeljice radionice su Iva Kovačević i Renata Kolarec, članice Zajednice za kreativni razvoj “Zvirek” iz Kravarskog. Iva Kovačević, profesorica pedagogije i informatologije, stručni suradnik pedagog u Osnovnoj školi Kravarsko te stanovnica Mraclina od 2019. godine, donosi svoje stručno znanje u poticanju kreativnosti. Renata Kolarec, učiteljica razredne nastave i učitelj savjetnik s dugogodišnjim iskustvom u poticanju kreativnog razvoja najmlađih, također će voditi radionicu.

Ova likovna radionica pružit će djeci priliku da se izraze kroz umjetnost te da stvore vlastite unikatne likovne djela inspirirana mraclinskim čardacima.

Objava Subotnji likovnik piknik: Djeca će slikati mraclinske čardake pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.