Prijava

Vaša prijava

Bojite se letenja? Prođite tečaj u goričkoj zračnoj luci i riješite se fobije

[]

Strah od letenja česta je fobija kod mnogih koja im onemogućava normalno funkcioniranje i putovanje na dalje destinacije. Brojke pokazuju da se s time suočava više od 60% žena i 30% muškaraca. Stoga će se u Zračnoj luci Franjo Tuđman održati novi Tečaj oslobađanja straha od letenja.

“Radi se o prvom i jedinom takvom specijaliziranom tečaju u ovom dijelu Europe, koji će se održati u nedjelju, 10. rujna 2023. godine. Tečaj se održava od 2010. godine čime Zračnu luku Franjo Tuđman svrstava uz bok zračnim lukama u najvećim europskim metropolama, poput Londona i Berlina, u kojima se ovakvi tečajevi održavaju već više od 30 godina.”, navode organizatori.

U proteklih osam godina tečaj je pohađalo nekoliko stotina polaznika, a provedene ankete su pokazale da se strah smanjio ili nestao kod čak 96 posto polaznika.

Tečaj je koncipiran kao cjelodnevni set predavanja stručnjaka iz različitih područja: psihologa, pilota, kabinskog osoblja, meteorologa, inženjera aeronautike i kontrolora leta te uključuje popodnevni privatni let s putničkim avionom.

Nakon stručnih predavanja kao završni dio tečaja organiziran je let zrakoplovom u prisustvu cijelog stručnog tima sa putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman do Zračne luke Osijek gdje će polaznici biti dočekani.

Više informacija možete pronaći na stranici Strah od letenja. 

Objava Bojite se letenja? Prođite tečaj u goričkoj zračnoj luci i riješite se fobije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Savjetovanje s javnošću