Prijava

Vaša prijava

Jezičak slavi pet godina rada uz simpozij i premijeru predstave “Pia Mia i čudesni safari”

[]

Logopedski kabinet Jezičak ove godine slavi veliki peti rođendan te tim povodom organiziraju prvi Jezičkov vikend. Kabinet je osnovan 2018. godine te će ovu obljetnicu obilježiti u kabinetu na adresi Bratstvo I 65.

Početak proslave bit će u petak, 15. rujna od 11:30 sati kada će se održati proslava, a dan nakon slijedi mini simpozij za stručnjake s predavanjima gostiju s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta te praktične radionice. U subotu program započinje u 9:30 i trajat će do 13:00 sati. Gosti predavači su prof. dr. sc. Jelena Kuvač Kraljević, Prof. dr. sc. Mirjana Lenček, Maja Hmelina, prof. logoped ispred Omo Guru startupu i Lexie sustava za disleksične osobe.

U nedjelju će se održati premijera predstave za djecu „Pia Mia i čudesni safari“ u Dvorani Galženica. Predstavu potpisuju Ana Katulić i Marija Antić. Lik Pije Mije zaigrat će Ana Katulić, a naslovne pjesme u predstavi djelo su skladatelja Aleksandra Kačurova. Interaktivna predstava u trajanju 40 minuta namijenjena je predškolskom uzrastu 3+. Broj mjesta za premijeru je ograničen, a javiti se možete na mario@piamia.hr, zaključno s 14.9.2023. Predstava počinje u 10:00 u Dvorani Galženica, a karte je potrebno rezervirati i preuzeti prije predstave.

Ako se odlučite sudjelovati na Jezičkovom vikendu i proslavi, mole da vozila ostavite na OVOJ lokaciji ili najbližem gradskom parkingu. Osim toga, ako dolazite na simpozij, da svoj dolazak zajedno s brojem uzvanika iz vaše Ustanove dostavite najkasnije do srijede 13. rujna kako bi iz Jezička mogli pripremiti sve za proslavu.

Objava Jezičak slavi pet godina rada uz simpozij i premijeru predstave “Pia Mia i čudesni safari” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.