Prijava

Vaša prijava

Bliži se 21. Festival tradicijskih glazbala: Evo prilike da naučite svirati nesvakidašnje instrumente

[]

Ogranak Seljačke sloge Buševec već 21. godinu organizira Međunarodni festival tradicijskih glazbala. Osim samog festivala, ovo će biti već treća godina da u sklopu manifestacije organiziraju i Seminar sviranja tradicijskih glazbala.

Na seminaru će polaznici imati priliku naučiti svirati glazbala poput gajdi, duda, jedinke i dvojnice. Na prijave su posebno pozvani članovi kulturno umjetničkih društava. Prijavnicu možete pronaći na OVOM LINKU te je ispunjenu trebate vratiti na email nenad.rozic@oss-busevec.hr.

Termini radionica će biti od 28. do 30. rujna u jutarnjim i popodnevnim satima u trajanju od četiri sata. Oni koji će sudjelovati imat će priliku i pokazati naučeno znanje u subotu, 30. rujna od 19 sati kada će zasvirati na Festivalu.

Organizatori javljaju kako će na festivalu ove godine sudjelovati svirači tradicijskih glazbala iz Europe, ali i ostatka svijeta. Očekuju se gosti iz Kostarike, Švicarske, Makedonije, Senegala, Mađarske, Alžira i Hrvatske. Ovogodišnji Festival tradicijskih glazbala održava se od 28. rujna do 2. listopada.

Objava Bliži se 21. Festival tradicijskih glazbala: Evo prilike da naučite svirati nesvakidašnje instrumente pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.