Prijava

Vaša prijava

POTJERA U Kobiliću bježala policiji u neregistriranom vozilu, napuhala promile

[]

Od petka do nedjelje tijekom vikenda gorička policija provela je akciju „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“. Utvrđeno je 20 ciljanih prekršaja:

-1 prekršaj vožnje vozilom pod utjecajem alkohola
-8 prekršaja prekoračenje brzine kretanja vozilom
-4 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje
-5 prekršaj nepravilnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje
-1 prekršaj zbog vožnje dok je vozačka dozvola oduzeta zbog kaznenih bodova
1 prekršaj zbog vožnje zbog isteka valajnostoi prometne dozvole

Utvrđeno je još dvadeset prometnih prekršaja koji nisu vezani uz akciju.

“Vozačica koja je zatečena pod utjecajem alkohola zadržana je do otrežnjenja i privedena je na sud zbog vožnje dok joj je vozačka dozvola oduzeta zbog kaznenih bodova”, kažu iz policije.

VIKEND REKORDERKA ZAUSTAVLJENA U KOBILIĆU

Policija javlja da je u nedjelju u 21:45 u mjestu Kobilić nakon potjere zaustavljena 40-godišnja žena koja je upravljala neregistriranim automobilom.

Nakon što se nije zaustavila na znak svjetlosnih i zvučnih signala policije oko kućnog broja 10, uhvaćena je oko kućnog broja 97.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno da je upravlja vozilom za vrijeme dok je u organizmu imala prisutnost alkohola u koncentraciji od 0,75 g/kg. te da upravlja vozilom dok joj je vozačka dozvola poništena zbog kaznenih bodova.

“Ista je uhićena, smještena u prostorije za zadržavanje ove PP do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te narednog dana uz Optužni prijedlog prepraćen na Općinski sud – Ispostava Ivanić grad – prekršajni odjel”, javljaju iz policije.

Akcije se provode kako bi se kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća vozača sa najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, navode iz policije.

Objava POTJERA U Kobiliću bježala policiji u neregistriranom vozilu, napuhala promile pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Knedlijada u Bregani

Izlet u Ogulin