Prijava

Vaša prijava

Od Galženice do Tuđmanca: Mlade plesačice iznenadile i oduševile publiku plesom

[]

Nova školska godina započela je u znaku plesne čarolije dok su talentirani plesači iz Srednje Umjetničke Škole Franje Lučića obojili naš grad plesnim bojama. Iznenadili su građane plesom – nastup su započeli na Trgu Stjepana Radića, ostavljajući prisutne bez daha svojim vještim pokretima i energičnim izvedbama. A finale ovog spektakla dogodilo se na Trgu Franje Tuđmana, gdje su plesači ostavili publiku u oduševljenju.

Ovaj nevjerojatan prizor možete doživjeti i sami jer tko zna, možda i vas plesači jednog dana iznenade dok uživate u kavi na gradskoj tržnici.

Ako i vaše dijete sanja o tome da postane dio ove vesele priče, sada je pravo vrijeme da se pridruži. Posljednja audicija očekuje sve mlade talente još danas, a prijava je moguća putem sljedećeg linka: Prijavnica za audiciju.

Audicija se održava danas, 18. rujna, u 18.00 sati na adresi Slavka Kolara 39. Iako je nastava već počela, još uvijek postoji prilika da osigurate svoje mjesto u prvom razredu osnovne škole u ovoj renomiranoj umjetničkoj školi. Ne propustite priliku za sjajnu avanturu!

Objava Od Galženice do Tuđmanca: Mlade plesačice iznenadile i oduševile publiku plesom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Živjeti zdravo