Prijava

Vaša prijava

Nedeljko Babić brončani na Vatrogasnoj utrci, drugi maratonci postigli osobne rekorde

[]

Članovi Maraton kluba Velika Gorica i ovog su vikenda bili aktivni i uspješni. Po visokim temperaturama su postizali jako dobre rezultate i oborili neke svoje osobne rekorde. U nedjelju je održan 29. Varaždinski polumaraton, Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu te Vatrogasna utrka koja je dio Vatrogasne lige.

Na Varaždinskom polumaratonu nastupili su Josip Martinović, Hrvoje Mikulić, Marijan Malčević, Jasna Mikulić i Berislav Devčić. Najbrži je bio Josip Martinović koji je završio na 86. mjestu generalke od 411 finišera, odnosno 75. u muškoj konkurenciji i deseti u kategoriji M40. Osobne rekorde su postigli Mikulići i Malčević.

U Varaždinu je medalju osvojio vatrogasac Nedjeljko Babić. On je nastupio u vatrogasnoj utrci od 4.8 kilometara, koja je dio Vatrogasne lige, i osvojio odlično 25. mjesto među 72 finišera s rezultatom 22.40 minuta. To je Babiću bilo dovoljno za treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji M50.

Obitelj Prpa je nastupila na utrci Run of Heart. Ivica Prpa sudjelovao je na utrci od 10.5 kilometara, osvojivši sedmo mjesto među 23 finišera. Severina i Valerija Prpa trčale su 5.1 km, osvojivši 14. i 18. mjesto u ženskoj konkurenciji. U dječjim utrkama još su nastupile Tonka Prpa, Marijana Prpa i Katarina Prpa.

Objava Nedeljko Babić brončani na Vatrogasnoj utrci, drugi maratonci postigli osobne rekorde pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.