Prijava

Vaša prijava

Raspolaganje nekretninama, klimatske promjene i Aglomeracija samo dio tema nadolazeće sjednice Gradskog vijeća

[]

Sazvana je 13. sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice na datum 26. rujna s početkom u 9 sati na uobičajenoj lokaciji vijećnice POUVG. Na Dnevnom redu je 12 točaka.

To uključuje razmatranje Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Velike Gorice za 2023. godinu, Odluke o uvjetima, načinu i postupku raspolaganja i upravljanja nekretninama u vlasništvu Grada, donošenje Programa poticanja proizvodnje i korištenja biogoriva i obnovljive energije u prijevozu, te Programa zaštite zraka Grada za razdoblje 2023.-2026.

Također, na dnevnom redu su i Odluke o ublažavanju klimatskih promjena, prilagodbi klimatskim promjenama i zaštiti ozonskog sloja za isto razdoblje. Tu su i prijedlozi zaključaka o mišljenju na Strategiju razvoja Urbane aglomeracije Zagreb, ovlaštenjima gradonačelnika za potpisivanje ugovora o sakupljanju i zbrinjavanju napuštenih životinja, imenovanju parka u naselju Velika Gorica, te razrješenju i izboru člana Odbora za komunalne djelatnosti. Također, bit će predstavljena informacija o EU projektu “Sustav odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda Aglomeracija Velika Gorica”.

Objava Raspolaganje nekretninama, klimatske promjene i Aglomeracija samo dio tema nadolazeće sjednice Gradskog vijeća pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


UPISI U IGRAONICU ZA PREDŠKOLCE