Prijava

Vaša prijava

U nedjelju privremena regulacija prometa kroz Goricu zbog biciklističke utrke CRO RACE

[]

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Utrka kreće u nedjelju, 1. listopada iz Samobora u 11:25 sati, cilj pete etape je u Zagrebu, a dolazak biciklista u Zagreb očekuje se između 14:46 i 15:04 sati.

Privremena regulacija prometa na šestoj etapi Samobor – Zagreb vrijedit će 1. listopada od 11:00 do 17:00 sati na cestama Zagrebačke županije i grada Zagreba na ruti: Samobor – Lučko – Velika Gorica – Sesvetski Kraljevec – Dugo Selo – Vrbovec – Sv. Ivan Zelina – Soblinec – Zagreb.

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji, zbog čega je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.

Objava U nedjelju privremena regulacija prometa kroz Goricu zbog biciklističke utrke CRO RACE pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.