Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše skupile novac, obitelj našla izvođača: Dorian Puceković (4) na proljeće dobiva lift

[]

Prije nešto više od godinu dana Buvljakuše su se obećale javiti s informacijama o akciji za četverogodišnjeg Doriana Pucekovića iz Kuća, koji boluje od spinalne atrofije mišića, za kojeg su se skupila sredstva za lift koji će njemu i njegovoj obitelji biti od velike pomoći. Došao je taj dan.

Roditelji malog Dorijana pronašli su izvođača, ugovor je potpisan i radovi kreću na proljeće!

“S obzirom da smo mi prikupljale sredstva dogovor sa roditeljima je bio da oni nađu izvođača radova i firmu koja će lift ugraditi ali kako to biva u posljednje vrijeme u Lijepoj našoj najteže je naći majstore ali uz angažman, trud i muku roditelja uspjeli su naći firmu. I tako s ponosom možemo pokazati našeg velikog dječaka koji će uskoro postati još samostalniji”, objavile su Buvljakuše.

“Dorian i njegova obitelj vam se još jednom od srca zahvaljuju a sreća na njegovom licu govori više od 1000 riječi. Po završetku radova javit ćemo vam se opet i naravno sve popratiti fotografijama”, objavile su Buvljakuše na svojim mrežnim stranicama.

“Mirno spavamo cijelo vrijeme”, poručile su goričke humanitarke zlim jezicima koji su spekulirali da su prikupljena sredstva netransparentno potrošena.

Objava Buvljakuše skupile novac, obitelj našla izvođača: Dorian Puceković (4) na proljeće dobiva lift pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.