Prijava

Vaša prijava

Sudar susjeda na tablici: Goričani i Ribola Kaštela u subotu na parketu

[]

U subotu, 25. studenog, goričke košarkaše čeka 8. kolo 1. muške lige, gdje će na svom terenu dočekati KK Ribola Kaštela. S obzirom na trenutni plasman, Goričani su četvrti s omjerom 5 pobjeda i 2 poraza, dok su gosti samo malo iza s omjerom 4-3. Ekipa Ribola Kaštela trenutno je u nizu od tri uzastopne pobjede i želi nastaviti taj trend kako bi se približila klubovima koji se bore za prve četiri pozicije.

Goričani, koji prolaze kroz tranzicijsku sezonu s ciljem stabilizacije kluba i uvođenja mladih snaga, suočavaju se s izazovom od strane iskusne ekipe Ribola Kaštela. Trener Miron Češkić izrazio je očekivanje teške i neizvjesne utakmice, naglašavajući važnost priprema kako bi zadržali poziciju među četiri najbolje ekipe u ligi. Poziva sve navijače da podrže tim u subotu u 18 sati.

Stipe Perica, koji je nedavno napredovao iz redova juniora Gorice, dijeli očekivanje izazovne utakmice i ističe važnost čvrstog i agresivnog pristupa. Unatoč ozljedi koja ga je zaustavila na početku sezone, Perica se polako vraća, a očekuje se da će mu se minutaža povećati. Poziva navijače da ih podrže jer im pomoć s tribina puno znači.

Utakmica je zakazana za subotu, 25. studenog, s početkom u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.

Objava Sudar susjeda na tablici: Goričani i Ribola Kaštela u subotu na parketu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.