Prijava

Vaša prijava

Vatrogasac Danijel Moharić protrčao 666 stepenica za pomoć djeci najtežih oboljenja

[]

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica sudjelovala je na jučerašnjoj tradicionalnoj humanitarnoj utrci za Udrugu kolibrići na zgradi VMD u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Konkretno, sudjelovao je vatrogasac Danijel Moharić uz još 583 vatrogasaca iz različitih dijelova Hrvatske, te iz Poljske, Slovačke, Austrije, Češke i Mađarske.

Danijel Moharić, predstavljajući vatrogasnu postrojbu Velika Gorica, izazov je prihvatio u punoj opremi za strukturne požare i uspješno pretrčao 31 kat s ukupno 666 stepenica. Ova utrka označila je završetak natjecateljske sezone te je bila posljednja koja se boduje u Vatrogasnoj trkačkoj ligi. Danijel je postigao izvrstan rezultat, zauzevši 4. mjesto u kategoriji M30, čime je ponosno doprinio postignućima svoje postrojbe.

Udruga ‘Kolibrići‘ pruža podršku roditeljima djece najtežih životnih oboljenja djece ovisne o aparatima i cijelodnevnoj skrbi. ‍

Objava Vatrogasac Danijel Moharić protrčao 666 stepenica za pomoć djeci najtežih oboljenja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.