Prijava

Vaša prijava

Pobjeda bi im donijela naslov jesenskih prvakinja, dođimo podržati ŽRK Udarnik!

[]

U nedjelju, 10. prosinca, ljubitelji rukometa imat će priliku svjedočiti uzbudljivoj završnici jesenskog dijela 2.HRL Zapad. Dvoboj između Ženskog rukometnog kluba Udarnik i Rukometnog kluba Trešnjevka odigrat će se s početkom u 19:30 sati u dvorani srednje škole (Bakarić) u Velikoj Gorici.

Nakon deset odigranih kola, seniorska ekipa ŽRK Udarnik trenutno zauzima drugo mjesto u tablici, sa samo dva boda manje od vodeće ekipe Trešnjevke. “Pobjeda u ovoj utakmici, donijela bi nam naslov jesenskih prvakinja, a za to nam je potrebna i Vaša podrška s tribina. Nadamo se da ćete naći vremena i doći u dvoranu pružiti potporu ženskom sportu u Velikoj Gorici i biti podrška našim djevojkama koja će im itekako biti potrebna!”, navode iz ŽRK Udarnik.

Stoga pozivaju sve ljubitelje rukometa i sportske entuzijaste da podrže naše djevojke svojim prisustvom na tribinama. Nadamo se da ćete pronaći vremena i pridružiti se i doprinijeti atmosferi odlučujuće utakmice. Ulaz je besplatan, a adresa dvorane je Sportska ulica 2A, 10410 Velika Gorica.

Dođite podržati ŽRK Udarnik na putu prema jesenskom naslovu!

Objava Pobjeda bi im donijela naslov jesenskih prvakinja, dođimo podržati ŽRK Udarnik! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.