Prijava

Vaša prijava

Gorički obrtnici održali godišnju skupštinu, uručene nagrade za doprinos razvoju obrtništva

[]

Udruženje obrtnika Velika Gorica održalo je 11.12.2023. godišnju sjednicu Skupštine, na kojoj je donesen Program rada i Financijski plan Udruženja za 2024. godinu. Uz redovite aktivnosti rada Udruženja istaknuto je sudjelovanje članova, velikogoričkih obrtnika na manifestacijama u zemlji, te na manifestacijama koje je organiziralo Udruženje.

Predstavljene su edukacije i predavanja održana za obrtnike u 2023. godini, čije će se organiziranje nastaviti i u nadolazećoj godini. Najavljen je nastavak uspješne suradnje sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica i daljnje razvijanje i promoviranje obrazovanja za strukovna zanimanja. Također, Udruženje će nastaviti suradnju s gradskim institucijama i zalaganje za bolji položaj i potpore obrtnicima kojih Udruženje obrtnika Velika Gorica sa 30.11.2023. broji 1.622.

Dopredsjednik Obrtničke komore Zagreb Davor Pismarović uručio je na svečanoj sjednici Skupštine nagrade velikogoričkim obrtnicima:

Kruno Horvat, vlasnik obrta EMAT, obrt za elektromehaniku i veleprodaju, primio je Povelju za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija od strane Hrvatske obrtničke komore, te Priznanje HOK-e za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređivanju rada obrtničkih asocijacija.

Stjepan Vlahovac, vlasnik  obrta VLAHOVAC, obrt za prijevoz i usluge, primio je Povelju HOK-e za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija.

Povelja za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija od strane Hrvatske obrtničke komore svečano je uručena Miroslavu Antolčiću, ravnatelju Srednje strukovne škole Velika Gorica, priopćila je Hrvatska obrtnička komora.

Objava Gorički obrtnici održali godišnju skupštinu, uručene nagrade za doprinos razvoju obrtništva pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.