Prijava

Vaša prijava

Za bolju budućnost: Objavljeni javni pozivi za programe za mlade i prevenciju neprihvatljivih ponašanja

[]

Grad Velika Gorica objavio je još dva Javna poziva udrugama za predlaganje programa za 2024. godinu. Jedan Javni poziv namijenjen je programima pozitivnog razvoja i prevencije društveno neprihvatljivih ponašanja djece i mladih, dok je drugi usmjeren na programe namijenjene mladima.

Cilj ovog Poziva je dodjela financijskih potpora za programe koji se provode na području Grada Velike Gorice, a fokusiraju se na različite aspekte razvoja i prevencije neprihvatljivih ponašanja kod djece i mladih. Raspoloživi iznos za ovaj Poziv je 20.000,00 EUR, s mogućnošću prijave pojedinačnih programa u iznosu od 650,00 do 4.000,00 EUR. Rok za podnošenje prijedloga programa je 8. ožujka 2024. godine.

Drugi Javni poziv usmjeren je na financiranje programa namijenjenih mladima. Ciljevi programa obuhvaćaju poticanje aktivnog sudjelovanja mladih, pružanje socijalnih usluga, te neformalno obrazovanje i edukaciju. Raspoloživi iznos za ovaj Poziv je 10.000,00 EUR, a udruge imaju mogućnost prijave programa u iznosu od 650,00 do 2.500,00 EUR. Rok za podnošenje prijedloga programa je do 31. listopada 2024. godine.

Više informacija o uvjetima i dodatnim informacijama o ovim Javnim pozivima možete pronaći na stranicama Grada Velike Gorice.

Objava Za bolju budućnost: Objavljeni javni pozivi za programe za mlade i prevenciju neprihvatljivih ponašanja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.