Prijava

Vaša prijava

Uhvatili ga u dilanju: 45-godišnjak u stanu skrivao, vagao i pakirao kokain za prodaju

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke objavili su da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime potvrdili su sumnju da je muškarac radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina, koji je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Buzina, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.

Sumnju su potvrdili tako da su ga uhvatili na djelu. “Utvrđeno je da je 9. veljače 2024. u večernjim satima na području Buzina 45-godišnjak, za iznos od nekoliko stotina eura uz odgodu plaćanja, 38-godišnjem muškarcu prodao 4,39 grama kokaina.”

U nastavku kriminalističkog istraživanja pretragom stana na području Buzina kojeg koristi osumnjičeni pronađeno je još 11,5 grama kokaina pakiranog u dvije plastične vrećice te dvije digitalne vage s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičenog 45-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Objava Uhvatili ga u dilanju: 45-godišnjak u stanu skrivao, vagao i pakirao kokain za prodaju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.