Prijava

Vaša prijava

Prijavite turističke djelatnike i objekte za nagradu “Ruža Zagrebačke županije”

[]

Turistička zajednica Zagrebačke županije i ove će godine dodijeliti nagrade za najbolje turističke djelatnike, objekte i inovativna turistička poslovanja. Danas je upravo o nagradi “Ruža Zagrebačke županije” bilo govora na konferenciji za medije gdje je predstavljeno da će se nagrada dodjeljivati u šest kategorija. Kategorije su Eno-gastro turizam, Održivi turizam, Inovativni proizvodi i usluge, Društveno odgovorno poduzetništvo, Smještajni objekti  te Djelatnici iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

Područje Zagrebačke županije vrhunska eno-gastronomska destinacija s mnoštvom tradicijskih, ali i modernih manifestacija od kojih se mnoge održavaju i u Velikoj Gorici. “Uz kulturno-povijesne atrakcije našega područja, zeleni zagrebački prsten privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom. Konstantan rast posjećenosti naše destinacije i povećanje broja noćenja rezultat je zajedničkog rada u stvaranju jedinstvene i prepoznatljive turističke priče. A nju stvaramo u suradnji s vrijednim turističkim djelatnicima, prepoznatljivim turističkim objektima, inovativnim uslugama i turističkim doživljajima… Njima posvećujemo „Ružu Zagrebačke županije”, rekla je Ivana Alilović.

Važno je za istaknuti i pozitivne turističke rezultate koji ukazuju na 14% više dolazaka i 13% više noćenja u odnosu na 2022. godinu koja je bila rekordna. Baš za te rezultate žele i nagraditi rad turističkih djelatnika kako bi ih motivirali na dodatno unaprjeđenje svojih poslovanja, ističe Alilović.

Poziv je sada otvoren te imate priliku prijaviti najbolje po svom mišljenju sve do 21. ožujka ove godine. Prijave se izvršavaju online putem OVOG LINKA, a na stranicama TZZG možete pronaći pravilnik s više informacija. Odabir najboljih izvršit će ocjenjivački sud koji se sastoji od stručnjaka iz područja turizma.

Objava Prijavite turističke djelatnike i objekte za nagradu “Ruža Zagrebačke županije” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.