Prijava

Vaša prijava

Spektakularna glazbena večer: Duo Eolian nastupa danas u Dvorani Galženica

[]

Danas, 22. veljače, pridružite se na koncertu Duo Eolian, koji će započeti u 19:30 sati u Dvorani Galženica. Duo Eolian, sastavljen od flautistice Lucije Stilinović i harfistice Veronike Ćiković, osvojio je srca publike diljem svijeta svojim izuzetnim izvedbama.

Ovaj duo, osnovan 2018. godine, već je ostvario impresivan uspjeh, uključujući osvajanje Prvog mjesta na Međunarodnom natjecanju “Suoni d’Arpa” u Saluzzu, Italiji, te brojne nastupe na poznatim festivalima klasične glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Na današnjem koncertu, Duo Eolian će izvoditi djela renomiranih skladatelja poput Johanna Sebastiana Bacha, Otara Taktakishvilia, Gabriela Fauréa, Ide Gotkovsky, Jacquesa Iberta i hrvatskog skladatelja Krešimira Seletkovića.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 5 EUR. Ne propustite priliku uživati u ovom ekskluzivnom glazbenom doživljaju! Kupite svoju ulaznicu već danas i budite dio ovog nezaboravnog koncerta.

 

Objava Spektakularna glazbena večer: Duo Eolian nastupa danas u Dvorani Galženica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.