Prijava

Vaša prijava

U subotu dođite na dvostruki košarkaški program i podržite naše Bikove

[]

Ove subote, 24. veljače, košarkaški fanovi u Velikoj Gorici imat će priliku pogledati dvije uzbudljive utakmice koje će se odigrati jedna za drugom. Prvo, mladi igrači i juniori Gorice, koji igraju pod okriljem Zrinjevca 1937, suočit će se s ekipom Duge Rese u 3. seniorskoj ligi. Nakon ovog preliminarnog susreta, uslijedit će glavni događaj – utakmica 20. kola 1. seniorske lige u kojoj će Goričani ugostiti ekipu zagrebačke Mladosti.

Goričani su započeli 2024. godinu s impozantnih šest uzastopnih pobjeda, no taj je niz prekinut prošle subote u susretu protiv Hermes Analitice u Zagrebu. Sada će imati priliku za popravak. Međutim, ekipa HAKK Mladosti dolazi osokoljena pobjedom nad pulskom Stojom, pa će trener Miron Češkić morati pronaći način kako zaustaviti igrače suparnika.

Glavni strateg Gorice poziva navijače da ih podrže u subotu u 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici. Također je istaknuo kako se nada novom nizu pobjeda te da će momčad dati sve od sebe za ostvarenje istog.

Jedan od mlađih igrača u momčadi Gorice, Stipe Perica, najavljuje utakmicu protiv Mladosti kao susret s vrlo mladom i potentnom momčadi koja igra brzu i modernu košarku. On vjeruje u pobjedu svoje momčadi ako se ispoštuju dogovori i nametne njihov ritam igre.

Utakmice su na rasporedu u subotu 24. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani. Zrinjevac 1937 – Duga Resa počinje u 13 sati, a Gorica – Mladost u 16 sati. Pozivamou sve ljubitelje košarke da ispune tribine i pruže podršku našim momčadima.

Objava U subotu dođite na dvostruki košarkaški program i podržite naše Bikove pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.