Prijava

Vaša prijava

Objavljen natječaj za hotelski smještaj izbjeglica iz Ukrajine u Zagrebačkoj županiji

[]

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske raspisalo je javni natječaj za smještaj s punim pansionom na području Zagrebačke županije za zbrinjavanje izbjeglog stanovništva iz Ukrajine. Procijenjena vrijednost nabave je 11.478.027,25 eura. Natječaj je podijeljen na deset grupa, a odnosi se na smještaj ukupno 677 osoba na 365 dana.

Predmet nabave su usluge smještaja i prehrane (koje uključuju puni pansion, odnosno doručak, ručak i večeru) na području Zagrebačke županije. Pored smještaja s punim pansionom usluga uključuje i osiguranje besplatnoga parkinga za vozila smještenih osoba, osiguranu tehničku ili fizičku zaštitu smještajnog objekta, osiguranu uslugu ili prostor za pranje i glačanje rublja te osiguran adekvatan prostor za slobodno vrijeme i dječje igralište.

Tijekom prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima naručitelj nije zaprimio niti jednu primjedbu i prijedlog. Rok za dostavu ponuda je 2. travnja u 12 sati.

Objava Objavljen natječaj za hotelski smještaj izbjeglica iz Ukrajine u Zagrebačkoj županiji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.