Prijava

Vaša prijava

Apel susjeda iz Lazine Čičke: “Onkološkom bolesniku je izgorjela kuća, treba pomoć”

[]

Jučer, 27. veljače 2024. godine u 19.30 sati u Velikoj Gorici, Lazina Čička, najvjerojatnije zbog tehničke neispravnosti na plinskoj grijalici izbio je požar kuće u vlasništvu 69-godišnjaka, a koji se proširio na kuhinjske elemente, ulazna vrata kuće i kupaonicu.

Uslijed požara oštećena je plinska peć i prozorsko staklo, nagorjele su podne obloge te su začađeni zidovi. Požar su ugasili vatrogasci dok nije bilo ozlijeđenih osoba.

Materijalna šteta procijenila se kao manja, ali čovjek, koji je onkološki bolesnik, nema gdje spavati. Susjedi su uputili apel: “Noćas je gorjela kuća od gospodina, naš je susjed. Onkološki bolesnik, bio je na operaciji jer mu je ustanovljen karcinom na grkljanu. Stariji je čovjek i jako bolestan. Zato bih Vas molio ako tko moze pomoci. Potrebna su mu 4 vrata, prozori, laminat (linoleum, tepisi..), pijesak za žbukanje, cement, jupol, impregnacija, kuhinja. Plin se uvukao u kvadre i ne može se unutra boraviti. Instalacija je izgorjela. Dobro je došla bilo kakva pomoc za gospodina”, zamolio je susjed.

Kontakt broj je 099 4817 487

Objava Apel susjeda iz Lazine Čičke: “Onkološkom bolesniku je izgorjela kuća, treba pomoć” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dan ružičastih majica

Petaši i šestaši u Maloj sceni