Prijava

Vaša prijava

Prijavite svoje zanimljive programe za sudjelovanje na Goričkim večerima

[]

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica najavilo je održavanje manifestacije Goričke večeri, koja će se ove godine održati od 17. do 30. svibnja. Ovogodišnji program Goričkih večeri, kao i do sada, bit će održan u Parku dr. Franje Tuđmana te u Domu kulture Galženica.

Stoga sada pozivaju sve kulturno-umjetničke entuzijaste s područja Velike Gorice da predstave svoje ideje i prijedloge programa kojima će obogatiti program Goričkih večeri. Rok za prijavu programa je 22. ožujka 2024., a prijedloge je moguće poslati putem e-maila: kultura@pouvg.hr.

Odobreni programi bit će odabrani temeljem kvalitete i primjerenosti sadržaja, kao i prema interesu publike. Organizator ne može garantirati uključivanje svake pristigle prijave u službeni program manifestacije Goričkih večeri 2024.

Za sve dodatne informacije i upite o manifestaciji, možete kontaktirati Odjel za kulturu POUVG na telefonski broj 01 6259 810 ili putem ranije navedene e-mail adrese.

Objava Prijavite svoje zanimljive programe za sudjelovanje na Goričkim večerima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.