Prijava

Vaša prijava

Krasić: “Izbor Velimira Zajeca za predsjednika Dinama je put k izgradnji kluba otvorenog navijačima”

[]

Novi predsjednik GNK Dinama je legendarni Velimir Zajec. Dobio je Zeko ukupno 31 glas od 52 prisutna člana danas održane skupštine Dinama. Bivši predsjednik Mirko Barišić dobio je 19 glasova, a dva su člana bila suzdržana.

“Za 20 godina ljudi će pitati gdje ste bili 10. ožujka 2024. To je dan koji će zlatnim slovima biti upisan u povjesne knjige GNK Dinama. S ponosom ću reći toga dana sam sudjelovao u izgradnji novog mentaliteta voljenog kluba. Pobjeda Velimira Zajeca na prvoj demokratski izabranoj skupštini GNK Dinamo je put k izgradnji kluba okrenutog navijačima, jer navijači su Dinamo. Hvala svim članovima i navijačima koji su nam pružali podršku i glasali za nas. Posebno hvala svim Goričanima koji su bili uz mene na bilo koji način u našoj borbi za vraćanje Dinama onima kojima pripada. Sad imam obavezu raditi još više za sve članove i navijače iz naše Velike Gorice. Imamo Dinamo”, rekao nam je član skupštine GNK Dinama Držislav Krasić.

>> Gorički povjerenik Držislav Krasić kandidat je na listi “Dinamovo proljeće” za skupštinu kluba

Sada skupštinar, a prije povjerenik Dinama za Veliku Goricu Krasić poručuje da je otvoren za sve navijače: “Moji podaci su na službenim stranicama kluba gdje zlatnim slovima posebno i ponosno stoji ime Velike Gorice”.

Odabran izvršni odbor GNK Dinama

Na nedavnim klupskim izborima lista Dinamovo proljeće, čiji je Zajec bio kandidat za predsjednika, osvojila je u prvoj izbornoj jedinici 25 mjesta u skupštini, a u drugoj ih je izvršni odbor odabrao još 35. Od ukupnog broja mogućih glasača (13.025) izborima je u 1. izbornoj jedinici pristupilo njih 7.111, odnosno 54,6%. Za kandidacijsku listu “Dinamovo proljeće” glasalo je 5.983 glasača, odnosno njih 88,9%. Na današnoj sjednici pojavila su se 52 skupštinara.

Odmah nakon izbora Zajec je odabrao deset članova izvršnog odbora kluba. To su Skender, Nauković, Šušnjara, Omazić, Globan, Mlinarić, Pojatina, Kovačević, Hržić i Bergman. Poraženi Mirko Barišić je imenovao preostalu dvojicu (A. Todorić i Tomurad).

Dinamo će imati i novi nadzorni odbor (3 člana). Dvojicu daje poražena lista, a jednog bira 10 Zajecovih članova Izvršnog odbora. O novoj upravi kluba odlučivat će se u narednim danima.

Objava Krasić: “Izbor Velimira Zajeca za predsjednika Dinama je put k izgradnji kluba otvorenog navijačima” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.