Prijava

Vaša prijava

Stari terminal Zračne luke u Velikoj Gorici ponovno postaje plesni podij uz poznatog DJ-a

[]

U rijetkim gradovima širom svijeta, zračne luke postaju pozornice za glazbene događaje, stvarajući nezaboravna iskustva putnicima. U petak, 5. travnja, stari putnički terminal Zračne luke u Velikoj Gorici pretvorit će se u veliki plesni podij, najavila je poznata glazbena tvrtka BSH.

Novi glazbeni spektakl donosi englesku DJ senzaciju East End Dubs, koji će nastupiti od 20 sati. Više od 50% ulaznica već je prodano u različitim dijelovima Europe, stoga se savjetuje ranija kupnja putem sustava www.entrio.hr, s obzirom na ograničen broj ulaznica. Cijene ulaznica su od 15 do preko 40 eura.

Stari putnički terminal, koji je nekada služio kao ulazna točka za putnike u svijet, ima bogatu povijest. Izgrađen je 1966. godine i u to je vrijeme bio simbol moderne arhitekture. Danas, taj isti prostor postaje podsjetnik na prošla vremena, oživljavajući kao plesni podij za tisuće posjetitelja iz cijele Europe, dok putokazi za letove služe kao smjerokazi prema glazbenom putovanju.

East End Dubs, londonski DJ i producent, poznat je po svom predstavljanju londonskog underground zvuka. Njegovi nastupi redovito su rasprodani, a rezident je nekih od najpoznatijih klubova poput Amnesia i Pacha na Ibizi te programa Music ON i Paradise. Osim njega, na događaju će nastupiti i domaći DJ-evi poput Elene Mikac, Yakke, Pabla Pandea i Marcela.

BSH Events, organizacija koja stoji iza ovog događaja, prošle je godine proslavila deset godina organiziranja vrhunskih glazbenih događaja na atraktivnim lokacijama. Interes publike raste iz godine u godinu, a sva događanja uvijek su rasprodana, uz vrhunsku produkcijsku vrijednost koja je postala prepoznatljiv znak BSH događaja.

Objava Stari terminal Zračne luke u Velikoj Gorici ponovno postaje plesni podij uz poznatog DJ-a pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.