Prijava

Vaša prijava

Ema Jukić dvostruko zlatna, Katja Braica zlatna na jakom turniru u Rijeci

[]

Protekli vikend predstavnici Karate kluba Velika Gorica nastupili su na tri natjecanja. Najmlađi uzrasti borili su se u Zagrebačkoj karate ligi. Kadeti, juniori i U21 osvojili su 8 medalja na turniru u Rijeci. Senior Petar Orešković branio je boje hrvatske reprezentacije.

U subotu je ekipa kadeta, juniora i U21 nastupila na jakom turniru TAD CUP u Rijeci koji je okupio 765 natjecatelja iz 97 klubova i 7 država (Austrija, BiH, Mađarska, Italija, Crna Gora, Slovenija i Hrvatska). Ema Jukić osvojila je dvije zlatne medalje (kadetkinje <47 kg i juniorke <48 kg), Katja Braica osvojila je zlato u kategoriji juniorki do 59 kg.

Srebrne medalje osvojili su Lucija Kirinić (juniorke <48 kg, U21 <50 kg) i Vito Hulina (kadeti <57 kg). Broncu su ponijele Matea Kordić (juniorke <53 kg) i Ema Filković (juniorke <66 kg).

Senior Petar Orešković nastupio je sa seniorskom karate reprezentacijom na međunarodnom turniru u Čačku, zadnjem izbornom turniru za europsko prvenstvo, no u prvom kolu u kategoriji do 60 kg ga zaustavlja domaći predstavnik.

Najmlađi predstavnici (uglavnom U14) u nedjelju su nastupili na Zagrebačkoj karate ligi.

Objava Ema Jukić dvostruko zlatna, Katja Braica zlatna na jakom turniru u Rijeci pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.