Prijava

Vaša prijava

Imate li svog kandidata? Dodjeljuje se od 1.000 do 15.000 eura najboljim radnicima

[]

Nakon sedam uspješnih godina, neprofitna udruga “Mali svjetionik” ponovno je odlučila nagraditi izvrsne radnike diljem Hrvatske, ovaj put s iznosom od 15.000 €. Ova inicijativa ima za cilj promicanje optimizma u društvu putem priča o vrijednim radnicima, čije će uspjehe podijeliti s javnosti.

“Na putu do velikih priča” je slogan koji odražava svrhu ovog projekta – poticanje pozitivnog djelovanja i širenje optimizma diljem Hrvatske. “Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Lijepu Našu boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama”, ističu iz udruge.

Pripreme za otvaranje prijava na natječaj su u tijeku, a prijave će biti otvorene od 4. travnja do 4. svibnja 2024. Svi koji poznaju izvanredne radnike imat će priliku nominirati ih za ovu nagradu putem službene web stranice udruge: www.malisvjetionik.hr.

Ovogodišnji pobjednik bit će nagrađen iznosom od 15.000 €, dok će svi ostali finalisti dobiti po 1.000 €. Svečano proglašenje i dodjela nagrada bit će održani u sklopu konferencije “Global Leadership Summit” u Zagrebu 8. studenog 2024.

Priče o kandidatima i nagrađenima bit će dostupne na društvenim mrežama udruge od 1. kolovoza 2024. godine. Za više informacija i pregled prethodnih godina posjetite njihovu web stranicu: www.malisvjetionik.hr.

Ova inicijativa “Mali svjetionik” nastavlja inspirirati i podupirati izvrsnost u radu, naglašavajući važnost pozitivnih primjera i doprinoseći stvaranju boljeg društva za sve.

Objava Imate li svog kandidata? Dodjeljuje se od 1.000 do 15.000 eura najboljim radnicima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Natjecanje iz hrvatskog jezika