Prijava

Vaša prijava

Turistička suradnja: TZ Zagrebačke županije predstavila ponudu u Sloveniji

[]

U suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji, održana je B2B radionica u Ljubljani. Na ovom događaju, hrvatske turističke regije i županije predstavile su svoje turističke atrakcije slovenskim turističkim agencijama.

Turistička zajednica Zagrebačke županije aktivno se angažirala na ovoj važnoj radionici, posebno imajući na umu značaj tržišta Slovenije koje sve više cijeni održivi turizam. Zagrebačka županija kontinuirano ulaže u različite projekte te posvećeno radi na očuvanju atraktivnosti turističke ponude, zaštiti okoliša te promicanju društvenih i kulturnih vrijednosti.

Uz predstavnike hrvatskih turističkih regija, na radionici su prisustvovali i istaknuti predstavnici slovenskih medijskih kuća i turističkih agencija. Imali su priliku upoznati se s turističkom ponudom Zagrebačke županije, koja je najveća Green Destinations certificirana destinacija u Hrvatskoj.

Objava Turistička suradnja: TZ Zagrebačke županije predstavila ponudu u Sloveniji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.