Prijava

Vaša prijava

Niz od sedam pobjeda: Odbojkaši Gorice osigurali doigravanje za prvaka Hrvatske


U utakmici 10. kola drugog dijela 1.A Hrvatske odbojkaške lige treće skupine, odbojkaši Gorice pobijedili su OK Zadar s 3:1 u setovima (25:20, 17:25, 19:25, 24:26) te su dva kola prije kraja regularnog dijela prvenstva osigurali ulazak u doigravanje za prvaka. Goričani su tako nastavili niz od sedam uzastopnih pobjeda u 2015. godini. Svi ovogodišnji uspjesi, kao i ulazak u doigravanje, omogućuje im igranje u prvoj jakosnoj skupini 1.A lige sljedeće sezone.

– Dva tjedna prije kraja osigurali smo play-off. U svlačionici je odlična atmosfera, a u ova dva mjeseca koliko surađujemo, rasli smo iz kola u kolo i u pojedinim utakmicama djelovali smo zaista borbeno, kompaktno i taktički zrelo. Igra je postala užitak, a ekipa i ja vjerujemo da će se pobjednički niz nastaviti već sljedećeg tjedna u Šibeniku – izjavio je trener OK Gorice Nikola Jugo.

odbojka1

aaCilj igrača i trenera je ostati na prvome mjestu 3. skupine 1.A HOL te u pobjedničkoj i radnoj atmosferi dočekati prvo kolo doigravanja za prvaka Hrvatske. No, do toga još trebaju odraditi dvije utakmice te niz treninga.

Goričani ovog vikenda gostuju kod MOK Šibenika.


Državno Natjecanje iz geografije